ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΟΛΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Διεύθυνση - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Διεύθυνση: ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 37 Τ.Κ. - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Τ.Κ.: 38222
Περιοχή - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Περιοχή: Βόλος Κατηγορία - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Κατηγορία: ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
Τηλέφωνο - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Τηλέφωνο: 2421057706 Fax - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Fax: -
Κινητό - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Κινητό: - E-mail - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Υπεύθυνος: ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Ιστοσελίδα:
Το πρατήριό μας CΥCLON στο Βόλο, στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχει καταφέρει μέσω των ποιοτικών καυσίμων, των υψηλών υπηρεσιών, του έμπειρου προσωπικού και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Με τις ανταγωνιστικές τιμές μας καταφέραμε να κρατήσουμε την ισορροπία στην αγορά. Το πετρέλαιο θέρμανσης διανέμεται κατ'οίκον. Η υψηλή ποιότητά του κάνει καλύτερη καύση, άρα κάνει οικονομία στην κατανάλωση κα...
Επισκέπτες: 41296

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΟΛΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΟΛΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Το πρατήριό μας CΥCLON στο Βόλο, στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχει καταφέρει μέσω των ποιοτικών καυσίμων, των υψηλών υπηρεσιών, του έμπειρου προσωπικού και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Με τις ανταγωνιστικές τιμές μας καταφέραμε να κρατήσουμε την ισορροπία στην αγορά. Το πετρέλαιο θέρμανσης διανέμεται κατ'οίκον.

Η υψηλή ποιότητά του κάνει καλύτερη καύση, άρα κάνει οικονομία στην κατανάλωση και λιγότερη φθορά στο σύστημα θέρμανσης. Η τιμή είναι χονδρικής, άνω των 500 λίτρων. Σεβόμαστε τον πελάτη και με υπευθυνότητα κάνουμε την παράδοση στην ώρα αλλά και ως προς τα λίτρα.

Επίσης στον χώρο μας λειτουργεί πλυντήριο - λιπαντήριο και λιπαντικά για την σωστή φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

2ο πρατήριο: Λ. Ειρήνης 31, Νέα Ιωνία. Τηλ. 2421060305